Cafe kellerdirk
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Cafe kellerdirk. Cafe Kellerdirk


Kellerdirk – Hyggelig cafe i Frederiksberg, København Spisested til frokost og tidlig cafe. Diskotek med live-musik fredag og lørdag og op til helligdage. Frederiksberg-forældre, der har været en tur med klapvognen i Frederiksberg Have og slutter af med en kop kakao på Kellerdirk I alt kellerdirk indehaverne, at der i løbet af en uge er forskellige mennesker på Kellerdirk. Comfort food er lækkert, simpelt og velsmagende mad som mormor lavede det – uanset om hun kom fra Norden, Afrika eller Asien. Alle vore retter er lavet til at. KELLERDIRK. 1,6 tusind Synes godt om. Restaurant.


Contents:


A must visit for concerts. Good prices in the bar and not too crowded even at concerts. okt Cafe Kellerdirk er hele tre ting: Teatercafe for Aveny T, der ligger i samme bygning. Spisested til frokost og tidlig aften. Diskotek med live-musik. 7. mar Restaurant og café Frederiksberg-klassikeren Kellerdirk genåbner i starten af marts, i en Kellerdirk har åbent 7 dage om ugen, fra Hos Kellerdirk har du mulighed for at fejre særlige højtider i vores lokaler, samt bestille catering til din virksomhed. Cafe. Karmaman foodmarket. Restaurant. Halvandet. Bar. BK Union. Amateur Sports Team. Restaurants in Frederiksberg, Frederiksberg, Denmark; Pages Liked by This Page. Lækker. My family and I had the best food at Kellerdirk of all the restaurants we tried while on vacation in Denmark. Amazing food, great Danish specialties, nice staff and /5(). gamle mænd Jeg besøgte kellerdirk i forbindelse med en downtown deal. Udemærket drinks, fin indretning, god tjener, maden var ikke værd at skrive om.

7. mar Restaurant og café Frederiksberg-klassikeren Kellerdirk genåbner i starten af marts, i en Kellerdirk har åbent 7 dage om ugen, fra Café Kellerdirk på Frederiksberg i København har rødder tilbage til Aveny T.- teateret og er i dag en populær og afslappet teatercafé og i weeke. Kellerdirk, Frederiksberg: Se 25 objektive anmeldelser af Kellerdirk, som har fået 3 af 5 på TripAdvisor og er placeret som nr. af restauranter i. Café Kellerdirk på Frederiksberg i København har rødder tilbage til Aveny T.- teateret og er i dag en populær og afslappet teatercafé og i weeke. Kellerdirk, Frederiksberg: Se 25 objektive anmeldelser af Kellerdirk, som har fået 3 af 5 på TripAdvisor og er placeret som nr. af restauranter i. Billede fra Kellerdirk, Frederiksberg: Cafe Kellerdirk - Se TripAdvisor- medlemmernes personlige billeder og videoer af Kellerdirk. Café Kellerdirk. Del på Facebook. Café Kellerdirk er lukket. Adresse. Frederiksberg Alle Frederiksberg C. Bestil bord. Kellerdirk genopstår med nye kræfter bag roret. Stedet er sat i stand og fremstår hyggeligt og med den rette ånd. Der vil være mulighed for nyde gode. café kellerdirk frederiksberg • café kellerdirk frederiksberg address • café kellerdirk frederiksberg • kellerdirk frederiksberg • cafe kellerdirk frederiksberg • café kellerdirk frederiksberg • keld og dirk frederiksberg • café kellerdirk /10(24).

 

CAFE KELLERDIRK - dicillin bivirkninger. Cafe Kellerdirk - Billede af Kellerdirk, Frederiksberg

Teatercafe for Aveny Tder tandklinik i samme bygning. Spisested til frokost og tidlig aften. Diskotek med live-musik fredag og lørdag og op til helligdage. Frederiksberg-forældre, der har været en tur med klapvognen i Frederiksberg Have og slutter af med en kop kakao på Kellerdirk


Kellerdirk, Frederiksberg cafe kellerdirk 4 anmeldelser af Kellerdirk "Udmærket:) Vi var nede at få et par burgere for et par dage siden og de var over alt forventning! Kellerdirk burgeren var lækkert tilberedet og smagte fantastisk. Cafe Sejd. 1 anmeldelse Caféer & kaffebarer Damhuskanten. 3 anmeldelser $$$ Bagerier, Kaffe og te, Caféer & kaffebarer /5(4). Café Kellerdirk, a word formed from the first names of two late Danish actors and comedians, Kjeld Petersen and Dirch Passer, is the name of this lively theatre cafe and live music venue, located next to the Aveny T. theatre in the Frederiksberg area of Copenhagen. Comfortable surroundings in.

Teatercafe for Aveny T , der ligger i samme bygning. Spisested til frokost og tidlig aften.

KELLERDIRK. 1,6 tusind Synes godt om. Restaurant. okt Cafe Kellerdirk er hele tre ting: Teatercafe for Aveny T, der ligger i samme bygning. Spisested til frokost og tidlig aften. Diskotek med live-musik. 7. mar Restaurant og café Frederiksberg-klassikeren Kellerdirk genåbner i starten af marts, i en Kellerdirk har åbent 7 dage om ugen, fra anyr.bliveenmand.com Danmarks største restaurantguide med nyheder, events, tilbud og anbefalinger til de bedste madoplevelser.


Cafe kellerdirk, verdenskort atlas Se steder i nærheden...

Kellerdirk besøgte kellerdirk i forbindelse med en downtown deal. Cafe drinks, fin indretning, god tjener, maden var ikke værd at skrive om. matas åbningstider lyngby Med en placering for enden af kellerdirk smukke Frederiksberg Allé og overfor Frederiksberg Have fås det næsten ikke bedre. Her ligger Café Kellerdirk, hvor du kan nyde din frokostburger og de dertilhørende spicy kartoffelbåde. Efterfølgende kan du gå cafe tur i Frederiksberg Have eller slentre ned af Frederiksberg Allé og tage videre ind mod cafe.


Kellerdirk, Frederiksberg: Se 25 objektive anmeldelser af Kellerdirk, som har fået 3 af 5 på TripAdvisor og er placeret som nr. af restauranter i Frederiksberg.3/5(25). Menukortet skifter jævnligt, men der er altid salater, pastaretter samt sandwiches, som det er kokkens ambition af levere hurtigere, end de gør på McDonald's. - Restaurant og café. Skriv en anmeldelse

  • Kellerdirk Se steder i nærheden...
  • svamp i tungen

    Følge: Rådvad bestik lilje » »

    Tidligere: « « Hirsholmene

Kategorier