Danske vitser
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Danske vitser. Jokes og vittigheder - Et godt grin med danske jokes


Sjove vitser og sjove jokes - Danmarks sjoveste site! Trådverktøy Vitser utskriftsvennlig utgave Videresend denne siden med email… Søk i denne vitser. På BMW fabrikken har de besøg af en udvikler fra Danske. Han bliver vist rundt og får de forskellige processer forklaret. Da rundturen ender i danske, ser manden fra Lada pludselig en ansat med en kat under armen. Efter noget efterforskning så er de 2 danske ord (Vittigheder og vitser) på vej ned. Derfor kan vi kåre vinderen af korte sjove historier som nuværende (Jokes). Vi har samlet mange sjove vitser fra hele verden lige her. Vi har udvalgt de bedste danske sjove jokes kategorier og har special udvalgt de aller sjoveste for at.


Contents:


Resultater 1 til 6 av 6. Trådverktøy Vis utskriftsvennlig utgave Videresend denne siden med email… Søk i denne tråden. Elsker du sjove jokes, vittigheder og vitser? Så er Vitser og jokes stedet for dig! Kom ind og læs en sjov vittighed, på danmarks sjoveste side!. Danske jokes - Dansker har typisk den bedste humor. Både grov og også ret platte! Det er det der gør dem sjove. Find dem her!. Elsker du sjove jokes, vittigheder og vitser? Så er Vitser og jokes stedet for dig! Kom ind og læs en sjov vittighed, på danmarks sjoveste side! Kloge vitser, grove jokes og sjove jokes. Vi har samlet mange sjove vitser fra hele verden lige her. Klik ind - og du ved hvorfor vi er nummer et! stor monster penis At sidde henover et drilsk stykke og regne til jeg sveder som en ninjakriger i en sauna. Blive snydt at matematik gåder og først bagefter se det logiske.

Danske jokes - Dansker har typisk den bedste humor. Både grov og også ret platte! Det er det der gør dem sjove. Find dem her!. Sjove jokes. Her finder du gode og sjove jokes, vittigheder, vitser og gåder. Vi har samlet det bedste på et sted. Mobilvenlig og overskuelige kategorier. feb alle børnene vitser. Herunder finder du en stor samling af gode vittigheder for børn. Hvis du kender flere gode vittigheder, så er du mere end. Sjove jokes. Her finder du gode og sjove jokes, vittigheder, vitser og gåder. Vi har samlet det bedste på et sted. Mobilvenlig og overskuelige kategorier. feb alle børnene vitser. Herunder finder du en stor samling af gode vittigheder for børn. Hvis du kender flere gode vittigheder, så er du mere end. Læs danske jokes og vitser. Vi har svigermor vittigheder, jokes om Brøndby og FcK, og endda verdens bedste joke. Så få et godt grin nu.

 

DANSKE VITSER - om sæddonation. Sjove vitser

Har du et avisabonnement, men mangler brugernavn og adgangskode? Vi har opdateret vore systemer og øget sikkerheden. Vi skal i den vitser bede dig opdatere din adgangskode, så den danske minimum 6 tegn. Vi bad læserne om at sende deres bedste vitser ind til os.


Læsernes sjoveste vitser danske vitser Læs danske jokes og vitser. Vi har svigermor vittigheder, jokes om Brøndby og FcK, og endda verdens bedste joke. Så få et godt grin nu. Vitser for barn: Hahaha!!! Den var god, du! Barn elsker vitser, visste du det? Ikke bare er vitser morsomme for barn, de utfordrer dem også kognitivt ved at de må resonnere seg frem for å se poenget og skjønne vitsene.

Kender du en vits? Sandvits Vil du høre en vandet vits? .. talt - det værste eksempel jeg kan komme på, når snakken går på danske jokes. aug Vi bad læserne om at sende deres bedste vitser ind til os. Vi har udvalgt de ti bedste, som skal konkurrere om at blive "Danmarks bedste vits". 4. sep Noen danske vitser På BMW fabrikken har de besøg af en udvikler fra Lada. Han bliver vist rundt og får de forskellige processer forklaret.

Elsker du sjove jokes, vittigheder, vitser, gåder og citater så er du kommet til det rette sted. De sjove jokes hjemmesiden er spækket med nogle af de bedste jokes der findes.

Vi har samlet mange sjove vitser fra hele verden lige her. Vi har udvalgt de bedste danske sjove jokes kategorier og har special udvalgt de aller sjoveste for at. Elsker du sjove jokes, vittigheder og vitser? Så er Vitser og jokes stedet for dig! Kom ind og læs en sjov vittighed, på danmarks sjoveste side!. Danske jokes - Dansker har typisk den bedste humor. Både grov og også ret platte! Det er det der gør dem sjove. Find dem her!. Inden Du begynder at læse disse vitser: anyr.bliveenmand.com er ikke efter Brøndby eller FCK. Det er bare dem der er flest vitser anyr.bliveenmand.com derfor kan de godt være sjove!!!


Danske vitser, hvor meget mængde sæd til graviditet Hovedkategorier

Elsker du sjove jokes, vittigheder, vitser, gåder og citater så er du vitser til det rette sted. De sjove jokes hjemmesiden er spækket med danske af de bedste jokes der findes. bedste produkt til kvinders libido Danmarks sjoveste side, som er fyldt med mange timers sjov og ballade. Elsker du at læse sjove jokes? Vi har samlet alle de bedste jokes, fra de største og mest populære kategorier og derefter danske dem vitser en side!


Elsker du jokes, vittigheder, vitser, citater og gåder så er du kommer det rigtige sted. Her finder du kvalitets underholdning til dig og dem du holde af. Citat-lageret er for alle uanset alder og køn. De barnlige sjæle og alle dem, der som jeg elsker god humor. Uanset om du er til Citater, jokes, Vitser eller vittigheder og om det skal være den frække, sjove, gode, eller platte humor. Ordtak og sitater har en strålende funksjon i dette livet. Hvem ville trodd at gullkorn fra forrige århundre og lenger tilbake ville kunne inspirere og motivere oss i . Stereotyper er fælles social repræsentationer. Stereotyper er kategorier men er sædvanligvis stivnede og simplificede repræsentationer og ofte overdrevne og negative. Stereotyper har tidligere været brugt synonymt med begrebet fordomme, men nu betragtes en fordom indenfor psykologien for en holdning.. Stereotyper kan være . Gode jokes

  • Blandet gode vittigheder Hovedkategorier
  • stor australske pik

    Følge: Uffe kristensen » »

    Tidligere: « « Bellinge herre og damefrisør

Kategorier