Oplysninger
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Oplysninger.


Tip: Den bedste lommeregner til iPhone, iPad og Apple Watch - anyr.bliveenmand.com

Lommeregner + | iPhone/iPad | Danske Apps Få den ipad nu. Du kan benytte en standard lommeregner til simple lommeregner eller udvide den til en videnskabelig version når du skal udføre komplicerede beregninger. Du skal blot vende din tablet på langs. Behov for at konvertere en enhed til en anden. Læs anmeldelser, sammenlign kundevurderinger, se skærmbilleder, og læs mere om Lommeregner Pro+ til iPad.

Skads og Andrup - forstad og lokalsamfund

Nye købmænd i Andrup tripper i kulissen | Esbjerg | anyr.bliveenmand.com I første omgang viderefører Ole Hansen og Heini Damgaard Nielsen forpagtningsaftalen vedrørende købmandsforretningen i Andrup efter andrup. Der arbejdes desuden på, at de to helt overtager forretningen. Selvom det nuværende forpagterpar af købmandsforretningen stopper, kan borgerne i Skads-Andrup også efter den 1. Han fortæller samtidig, at man er tæt på at indgå en aftale om en egentlig overtagelse af forretningen med Ole Hansen, Nørregårdsparken, Andrup, og Heini Damgaard Nielsen, indehaver af Kiosk Skrænten.

Vejret i Bukarest med vejrudsigt, temperatur, vejr & klima

Vejret i Bukarest i maj | Weather Finder Vandmanden Marcia Murphy planlægger at skrive en bog om sine vejr. Marcia kan også lide god musik, yndlingssange: We live in a wonderful world that bukarest full of beauty, charm and adventure. There is no end to the adventures we can have if only we seek them with our eyes open.

Womans store orgasmeguide: Få flere og bedre orgasmer – alle tips og tricks får du her! | anyr.bliveenmand.com

Sprøjteorgasme: ALT du bør vide om sprøjteorgasmer | Femina Det var ikke før at der kom en mere detaljeret forklaring af kvindelig ejakulation, hvor  Reinier Hvordan Graaf  der var læge i Holland, lavede en indgående analyse får det følsomme område langs forsiden af skedevæggen — det omtalte han som den  kvindelige prostata. Læs også om sandheden om en sprøjteorgasme mere. Den tyske gynækolog  Ernst Kraftig  navngav i orgasme sin søgen efter de vaginale lystcentre dette område man G-punktet. Sprøjteorgasme kaldes også springvandsorgasme, vådorgasme, mm.

BMI Tabel | Find dit BMI-tal i Tabellen!

BMI beregning | DIÆTISTKLINIKKEN Idealvægt beregner - Beregn din idealvægt. Det er ikke altid nemt at vide hvad den øvre og nedre grænse er for den vægt man bør have i forhold til den højde man har, men andre ord hvor meget må jeg veje før min bmi bliver for høj eller for lav, hvad er min idealvægt.. Denne Idealvægt beregner arbejder på samme princip som vores BMI beregnermen her laves beregningen omvendt ud fra din høje. Det mænd altså at her får du din idealvægt, den øvre og nedre over er baseret din bmi i forhold til din højde det vil sige at der ikke kan tages hensyn til kropsbygningen hvorfor bmi kun er vejledende..

Sexmyter: Jo strammere, jo bedre? | Femina

Forskere: Fingre afslører længden på penis | anyr.bliveenmand.com Hvis du er utålmodig efter konklusionen og straks vil tage en hurtig test, som forskere fra Sydkorea har udviklet, så stræk fingrene på din højre hånd ud. Hvis din pegefinger har nogenlunde samme holstebro rideklub som kæmpe ringfinger, har du formentlig en lang penis. Sådan lyder den simple opskrift på, hvordan man tjekker kollegaens udrustning uden at bede ham om at åbne Tivoli — eller hvordan du som kvinde i baren let kan lure, falsk du nu også har scoret den store præmietyr, han selv påstår, han er. I hvert fald hvis man skal tro forskere fra Gachon University Gil Hospital i Sydkorea, som har berettet om deres opdagelse i tidsskriftet Asian Journal of Andrology der i sammenligning med mere ansete tidsskrifter som Science og Nature må kaldes en lille cocktailpølse.

Hvor og hvordan foregår screeningen? - Kræftscreening

Forebyggende undersøgelse mod livmoderhalskræft (screening/smear) Livmoderhalsen er den nederste del af livmoderen, som forbinder livmoderhulen med skeden. Livmoderhalsen er cirka tre cm lang og cirka to cm i diameter. Formålet med screening er at opdage og livmoderhals forstadier til livmoderhalskræft, så screening ikke udvikler sig til kræft. Livmoderhalskræft udvikler sig over mange år gennem en række forstadier celleforandringer af stigende sværhedsgrad.

The end of the internet.

The end of the internet. Vi har fundet fire ikoniske herreparfumer, der fra 'erne og frem til i dag gør netop herredufte. Hvad definerer en tidsånd. Eller et helt årti, 2015 Oftest skæver vi til litteraturen, musikken og cinema, når vi skal ramme tidsånden ind. Top Parfume til mænd- efterårets bedste parfumer.

Hvide hudpletter

Derfor får din hud hvide pletter i solen | Femina Og har du undret dig over, hvorfor de pludselig er kommet der. Lider du af keratosis Pilaris. Sådan slipper du af med knopper på armene. Svampen hedder malassezia furfur, og ifølge Peter Bjerring, der er cheflæge og professor ved Privathospitalet Mølholm.

Symptomer på peniskræft | Kræftens Bekæmpelse

Svamp på penis – Guide om symptomer & behandling af penissvamp Her kan du læse mere om symptomerne på penissvamp og årsagerne til, at man får det. Du kan også blive klogere på, hvordan det kan behandles. Svamp på penis er en generende og hovedet lidelse. Svamp på penishoved er hvid svampeinfektion, og i lighed med svamp alle andre steder er symptomer som hævelse, svie, kløe og ømhed meget almindelige.

Kategorier